Slovenec, ki se v Silicijevi dolini brezplačno uči programiranja, in kako lahko to uspe tudi vam Slovenec, ki se v Silicijevi dolini brezplačno uči programiranja, in kako lahko to uspe tudi vam Programerska šola 42 school vsem omogoča, da se preizkusijo v programiranju. Z inovativnimi pedagoškimi metodami pomeni disrupcijo inženirskemu izobraževanju. Pogovor s Slovencem, ki se je tam že dokazal
Lani po zaslugi ICO padel rekord: slovenski start-upi zbrali 140 milijonov dolarjev Lani po zaslugi ICO padel rekord: slovenski start-upi zbrali 140 milijonov dolarjev V zadnjih petih letih so zagonska podjetja zbrala že pol milijarde dolarjev
Lahko ICO preživi? Lahko ICO preživi? V letu 2018 se vlagatelji lahko na svoje oči prepričajo, da kriptotrg lahko tudi upada. To bo močno otežilo ali pa celo onemogočilo zbiranje denarja v obliki ICO.

Slovenski uber za čistilce bo sodeloval s Henklom

08.05.2017  16:23
Startup Beeping in Henkel sklenila strateško sodelovanje
Slovenski uber za čistilce bo sodeloval s Henklom

Beeping je spletna platforma za preprosto, hitro in varno naročanje čistilcev na dom. Po letu delovanja so te dni sklenili pogodbo o poslovnem sodelovanju z družbo Henkel Slovenija. Partnerstvo se nanaša na skupne trženjske in prodajne aktivnosti.

Henkel bo v sodelovanju z ljubljanskim zagonskim podjetjem Next, ki je lastnik splete platforme Beeping, s svojimi produkti krepil prepoznavnost lastnih blagovnih znamk med profeisonalnimi uporabniki platforme. Sodelovanje med družbama se začenja s skupnimi trženjskimi in prodajnimi aktivnostmi, ima pa tudi že nastavljene dolgoročnejše vizije sodelovanja.

"Skozi leta gradimo sodelovanje z blagovnimi znamkami, ki so združljive s poslanstvom in vizijo podjetja. Veseli smo, ker smo s sodelovanjem z Beepingom pričeli v samem začetku njegovega delovanja," je povedala Vanja Legvart, vodja marketinga v družbi Henkel Slovenija.

"Verjamem, da lahko dinamičen startup ekosistem veliko ponudi velikim, uveljavljenim podjetjem. Sploh z vidika načina razmišljanja, pristopa in prilagodljivosti," pravi soustanovitelj Beepinga Jan Dobrilovič. "Veseli nas, da je ugledno, mednarodno podjetje Henkel prepoznal Beeping kot partnerja. Za nas je to dokaz, da delujemo v izjemno privlačni tržni niši, kjer je ogromno poslovnih priložnosti in da je naša strateška usmeritev – postati desna roka gospodinjstev v širši regiji Srednje in Srednje-vzhodne Evrope, prava," še dodaja.

Startup deluje leto dni na območju širše Ljubljane in osrednje Slovenije, Maribora, obale in na goriškem. Pred kratkim pa so svoje delovanje razširili tudi v Zagreb.

O Beepingu smo že pisali v članku: Najpodjetniška ideja: Beeping čiščenje doma širi na Štajersko, Primorsko in Gorenjsko

Oznake:   radar Radar: Dostava obvestila ob objavi članka, ki vsebuje oznako.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.