Čas branja: 1 min
08.05.2017  16:23
Startup Beeping in Henkel sklenila strateško sodelovanje
Slovenski uber za čistilce bo sodeloval s Henklom

Beeping je spletna platforma za preprosto, hitro in varno naročanje čistilcev na dom. Po letu delovanja so te dni sklenili pogodbo o poslovnem sodelovanju z družbo Henkel Slovenija. Partnerstvo se nanaša na skupne trženjske in prodajne aktivnosti.

Henkel bo v sodelovanju z ljubljanskim zagonskim podjetjem Next, ki je lastnik splete platforme Beeping, s svojimi produkti krepil prepoznavnost lastnih blagovnih znamk med profeisonalnimi uporabniki platforme. Sodelovanje med družbama se začenja s skupnimi trženjskimi in prodajnimi aktivnostmi, ima pa tudi že nastavljene dolgoročnejše vizije sodelovanja.

"Skozi leta gradimo sodelovanje z blagovnimi znamkami, ki so združljive s poslanstvom in vizijo podjetja. Veseli smo, ker smo s sodelovanjem z Beepingom pričeli v samem začetku njegovega delovanja," je povedala Vanja Legvart, vodja marketinga v družbi Henkel Slovenija.

"Verjamem, da lahko dinamičen startup ekosistem veliko ponudi velikim, uveljavljenim podjetjem. Sploh z vidika načina razmišljanja, pristopa in prilagodljivosti," pravi soustanovitelj Beepinga Jan Dobrilovič. "Veseli nas, da je ugledno, mednarodno podjetje Henkel prepoznal Beeping kot partnerja. Za nas je to dokaz, da delujemo v izjemno privlačni tržni niši, kjer je ogromno poslovnih priložnosti in da je naša strateška usmeritev – postati desna roka gospodinjstev v širši regiji Srednje in Srednje-vzhodne Evrope, prava," še dodaja.

Startup deluje leto dni na območju širše Ljubljane in osrednje Slovenije, Maribora, obale in na goriškem. Pred kratkim pa so svoje delovanje razširili tudi v Zagreb.

O Beepingu smo že pisali v članku: Najpodjetniška ideja: Beeping čiščenje doma širi na Štajersko, Primorsko in Gorenjsko

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
STARTAJ
Novice
Novice Lahko eHrana postane kot Uber Eats?

Slovenska inovativna platforma Ehrana LIVE od začetka junija prebivalcem prestolnice na dom omogoča dostavo hrane iz multinacionalke...

STARTAJ
Novice
STARTAJ
Od kozjega roga do milijonskih prihodkov 1

Ekipa ZkotZ Anžeta Miklavca še tretjič na Kickstarer