6 obetavnih mladih podjetij za 2018 6 obetavnih mladih podjetij za 2018 S pomočjo Iniciative Start:up Slovenija, Poslovnih angelov Slovenije, ABC pospeševalnika in Zavoda mladi podjetnik smo izbrali šest ekip, ki imajo po našem mnenju rešitev, zanimivo za globalne trge, in možnost za hitro rast.

Slovenska Doctrina v finalni izbor za investicijo LAUNCHuba

17.10.2014  17:11
Ekipa Doctrine se bo potegovala za največ 200 tisoč evrov vredno investicijo.

Doctrina se je kot edino slovensko mlado podjetje uvrstila v finalni izbor za pridobitev investicije bolgarskega sklada tveganega kapitala LAUNCHub. Skupaj s še 11 podjetji iz devetih držav se bo Doctrina konec naslednjega tedna v Sofiji potegovala za največ 200 tisoč evrov.

Doctrina je sicer razvila platformo za izobraževanje zaposlenih v lekarnah. Na enem mestu omogoča prenos znanja med farmacevtskimi podjetji in lekarnami. Več pišemo na [www.startaj.si] .

Spomnimo, investicijo bolgarskega pospeševalnika je pred dobrim mesecem dni prejel še en slovenski start-up, in sicer Cashila, ki razvija aplikacijo Vipbit, namenjeno za plačevanje z virtualno valuto bitcoin. Potencial pa so Bolgari pred tem prepoznali še v Enolysu in Modri Jagodi.

Jure-Pucko.1407175594.jpg.o.600px.jpg
Soustanovitelj Doctrine Jure Pučko

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.